Maak online een afspraak of bel:

Locatie Kerklaan
Locatie Sportpark Dorrestein
Tel: 0180-323243

 

Klachtenprocedure

Van Streun Fysiotherapie doet er alles aan om u van goede zorg te voorzien. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan kunt u dit kenbaar maken. Dit dient u allereerst te doen in een persoonlijk gesprek met uw behandeld therapeut. Wij nemen uw feedback uiterst serieus en zullen dit gebruiken om onze hulpverlening te verbeteren.
Indien het gesprek met uw behandelend therapeut niet tot het gewenste effect heeft geleid, dan is er mogelijkheid een officiële klacht in te dienen.

Klacht indienen
U kunt uw klacht schriftelijk (per post) of digitaal (per e-mail) indienen bij onderstaand adres. Om uw klacht zo snel en goed mogelijk te kunnen beoordelen, verzoeken we u de volgende zaken op te nemen in uw brief / e-mail: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, (eventueel) e-mailadres, de datum van uw klachtbrief en een duidelijke beschrijving van uw klacht.

Behandeling klacht
Wij zullen uw klacht noteren en opnemen in ons klachtenregister. Op werkdagen ontvangt u binnen 48 uur na ontvangst van uw klacht een ontvangstbevestiging.
Uw klacht wordt door mevrouw S.F. van Buul, of diens vervanger bij afwezigheid, in behandeling genomen. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 5 werkdagen af te handelen. Indien nodig zullen wij contact met u opnemen voor aanvullende informatie. Uw klacht zal altijd vertrouwelijk worden behandeld.

Reactie op uw klacht
U ontvangt binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw klacht. Mocht de afhandeling onverhoopt langer duren, dan krijgt u daarvan tijdig bericht. Wij zullen er alles aan doen uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Indien de klacht (deels) gegrond wordt verklaard, zullen wij aangeven hoe we dit willen oplossen. Indien uw klacht (deels) ongegrond wordt verklaard, zullen wij u hierover informeren.

Adresgegevens:
Van Streun Fysiotherapie
Kerklaan 53A
2912 CJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-323243
E-mail: jvanstreun@vanstreunfysiotherapie.nl

Klachtenprocedure KNGF:
Wanneer wij uw klacht niet kunnen oplossen, heeft u de mogelijkheid een klacht in te dienen bij het onafhankelijke en erkende Keurmerk Fysiotherapie.
Op deze website vindt u alle informatie hierover.

 

Op al onze producten en diensten is onze Privacy Statement en Praktijkreglement van toepassing.
\ width=  
Van Streun Fysiotherapie
Kerklaan 53A, 2912 CJ
Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: 0180-323243
Sportfysio
Sportpark Dorrestein 2, 2912 TL
Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180-323243
Openingstijden:
Ma t/m Vrij: 7.00 tot 19.00
Zaterdag: 8.00 tot 12.00*
(*Volgens afspraak)
© Van Streun 2024